26 Ocak 2012 Perşembe

Farklıfikir Hakkında


FarklıFikir 5 Eylül 2005 senesinde kuruldu. 
Kuruluşundaki samimiyet ve çalışma sürecindeki istikrar FarklıFikir’i tüm Türkiye’de ve Avrupa’da bir çok müşterisi olan bir şirket haline getirdi. 


FarklıFikir’in çekirdek yeteneği, “e-iş” olarak tanımlanabilir. Kendi işimizi; sizin işinizi elektronik ortama taşımak olarak belirledik.


FarklıFikir, devamlı gelişen teknolojiyi takip ederek, kendine özgü “çalışma stratejisi” ve yine kendine özgü “yönetim mantığıyla” hareket ederek, müşterilerini memnun etmeyi hedef seçmiştir. 

Şirketlerin yeni teknolojileri kendi lehlerine avantaja çevirebilecekleri, kendi sektörlerinde verimlik ve rekabet avantajı sağlayacakları e-iş projelerini geliştirmek, danışmanlık, çözüm ve hizmet paketleri sunmaktadır. 



FarklıFikir, ayrıca, müşterilerine yazılım, web projeleri, iş ortakları için B2B, müşterileri için B2C, çalışanları için B2E ve ortak pazaryerleri gibi e-ticaret uygulamaları ile portal uygulamaları sunuyor. FarklıFikir, kuruluşundan bu ana kadar başarılı projelere imza atmış ve yeni projeler geliştirmek için çalışmalarına heyecanla devam etmektedir. 

FarklıFikir müşterileri ile bir uyum içerisinde çalışmakta ve uzun süreli ilişkiler kurmaktadır. 

MÜŞTERİ ODAKLILIK
FarklıFikir, müşteri odaklı ve gerçekleştirdiği projelerde çözüm odaklı düşünmesi sayesinde iş dünyasının ihtiyacı olan teknolojik Çözümler sağlayan bir kuruluştur. 

Bizim önceliklerimizi müşterilerimizin öncelikleri belirler. Müşterilerimizle yakın ilişkiler kurar, onları iyi anlamaya çalışır, değişen gereksinimlerini önceden görür ve bu gereksinimleri hızlıca karşılamaya çalışırız.

VİZYONUMUZ
Bilgi, iletişim ve yazılım teknolojisinde Türkiye’nin en iyisi olmak, girişimciliği ve müşteri odaklılığıyla en iyi yazılım ve hizmet şirketi olmaktır. Türkiye’de önümüzdeki 20 yıl içerisinde internet teknolojisinin hayatın her alanına gireceğini ön görmekteyiz. FarklıFikir, bu süre içerisinde öngördüğü bu fotoğrafta kendini üst sıralarda konumlandıracaktır. 

Müşterileriyle samimi, şeffaf ve uzun vadeli ilişkiler kurmak... 


MİSYONUMUZ 
Hizmet anlayışımız ve yazılım teknolojisindeki uzmanlığımızla birlikte müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı ve etkin cevap veren çözümler geliştirmek...

Hayatın her alanına gireceğini düşündüğümüz internet teknolojilerini müşterilerine en hızlı şekilde sunan, fonksiyonel ve kullanışlı internet Çözümlerüretmek...

KÜLTÜRÜMÜZ
Web projeleri ve internet danışmanlığı üzerinde kafa yoruyor, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun Çözümler hızlı ve etkili olarak çözüyor, bu projeleri sıcak ve samimi ilişkilerle, müşterilerimizle ortak çalışarak sonuçlandırıyoruz.

Böyle bir ortamda çalışmak size cazip geldiyse ve yeteneklerinize güveniyorsanız bize yazın. Açık pozisyonlar için İş Başvuruları bölümüne bakabilirsiniz.